Авто Школа Шкорпион.

Компанијата е основана ...

Ние се грижиме за безбедноста во сообраќајот.

Придружете се.

Повелете во Авто Школа Шкорпион и уверете се во ефикасноста на обуката и бидете еден од нашите успешно положени кандидати.
30
Возен парк
20
Инструктори