Loading...
Fix-home 2020-03-18T11:01:22+01:00

Авто Школа Шкорпион врши посредување за КОД 95

За подетални информации јавете се на 078 – 400 – 013
КОД 95 или картичка за квалификација на возачот

КОД 95 или картичка за квалификација на возачот е задолжителен сертификат потребен за работа како возач во транспортна компанија во Европската унија. Потребно е при управување со возило над 3,5 тони.
НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ


Најбрзиот пат до Вашата возачка дозвола !

Немате возачка дозвола?
Ве молиме пополнете ја формата и пратете ни порака.
Нашиот тим веднаш ќе Ве контактира.

30 години искуство.

ЈАВЕТЕ СЕ И ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШИТЕ ПОПУСТИ

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!